English


ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים



 
עכשיו בחנויות: הספר החדש ''ארוחות פסח''
מה חדש

5 ביולי , 2018
אהבתה מרתיחה את מי האמבט
סרטו של ריוטה נקאנו, עם השם המוזר הזה, הוא נציג יפן לאוסקר 2018. זהו סרט ארוך עם מספר עלילות של אמהות ובנות השזורות זו בזו. יש בו רגעים מרגשים ונפלאים, ויש בו תהפוכות מפתיעות בעלילה. אבל יש בו בעיקר הצצה ליפן האחרת –יפן של חיי היום יום, יפן שמחוץ לטוקיו. במשך שנים רבות ביקרנו עשרות פעמים ביפן. והסרט הזה האיר והזכיר לנו מנהגים עתיקים ומעשים שלפעמים נראים לתיירים קצת מוזרים. דברים אלה מתרחשים שם גם בימינו, ונותנים קסם מיוחד לכל ביקור ביפן.
לצפייה בטריילר מתורגם לעברית: הקליקו כאן
צילומים: מתוך הסרט
להמשך ...

19 ביוני , 2018
בשר ברזילאי מצונן וכשר
לאור החלטת משרד החקלאות להאריך את חיי המדף של הבשר המצונן תגדל מאוד כמות הבשר המיובא לישראל מברזיל. לכבוד החלטה זו הזמינו אנשי שגרירות ברזיל בישראל, יחד עם לשכת המסחר תל אביב, לאירוע בו ניתן היה לראות ולטעום את הסוגים השונים של הבשר המצונן המיובא מברזיל. האירוע היה במעמד שגריר ברזיל בישראל מר פאולו סזאר מיראה רה וסקונסלוס ומנכ"ל משרד החקלאות מר שלמה בן אליהו וצוות משרדו. הוא התקיים במתחם אנדרומדה ביפו העתיקה.
להמשך ...

14 ביוני , 2018
התענוגות של שבוע הספר— פגישה עם אסנת וצבי לסטר
בעוד יומיים יסתיים שבוע הספר, שבו אנו עומדים כבר 43 שנים בדוכן שלנו, מוכרים ספרים ומשוחחים עם קוראים. תמיד מתרחש בשבוע הספר משהו חדש ומעניין שכדאי לדווח עליו. הפעם זו הייתה פגישה עם זוג נחמד – ד"ר צבי לסטר ואשתו אסנת לסטר, מחברת הספר תבשילי חמין של שבת. אסנת סיפרה שהספר נולד ממתכוני מאזינים ששודרו בתוכנית "סיר לשבת עם אסנת לסטר" ברדיו "קול רגע" כבר יותר מ-20 שנה, בכל יום שישי וערב חג.
קיבלנו מאסנת את הספר והוא עשוי מכל הלב. המתכונים מוצגים בשמות המאזינים שתרמו אותם. המאכלים הוכנו וצולמו באבזור ובאיכות גבוהים. יש בו טיפים רבים להכנת חמין מוצלח ויש בו מבחר יפה של תבשילי חמין מכל העדות, והוא כמובן כשר.
צילומים: ד"ר צבי לסטר, גיורא יורב, אסף אמברם, ותומר בורמד
להמשך ...

31 במאי , 2018
"פודי" (FOODY) - ערוץ אוכל ישראלי חדש
כל מי שאוהב לצפות במגוון תוכנית בישול בוודאי ישמח על הצטרפותו של ערוץ אוכל חדש, שהוא ישראלי במהותו. שם הערוץ הוא "פודי" - FOODY - והוא עולה ב"סלקום tv". ערוץ האוכל החדש מציע מגוון רחב של תכנים מקוריים בהשתתפות שפים ישראלים ידועים ונבחרת בלוגרים פופולאריים.
בהשקת הערוץ החדש, שנערך בתל אביב, היה מפגן נוכחות מדהים של העוסקים במלאכת הקולינריה על כל ענפיה. שפים, קונדיטורים, בלוגרים, מחברי ספרי בישול, מסעדנים, עיתונאי אוכל וכמעט כל מי שעוסק בחלק היצירתי של הגסטרונומיה בישראל.
לצפייה בטריילרים הקליקו:
טריילר ערוץ פודי
טריילר בלוגרים
להמשך ...

26 באפריל , 2018
להתחיל את היום באיקאה
איקאה משיקה בופה בוקר "אכול כפי יכולתך" לצד מגוון ארוחות בוקר ומנות חדשות. מי שמקדים להגיע בשעה 09:30 יכול גם ליהנות מכוס קפה חינם, שאפשר למלא שוב ושוב. בופה הבוקר מצטרף לשאר פעילויות האוכל של איקאה. כולן מגיעות ממטבח משוכלל, המשתמש במוצרים איכותיים. המטבח נמצא בהשגחה קבועה של מעבדה חיצונית לאבטחת בריאות הסועדים ומשגיח צמוד מבטיח כשרות גבוהה ביותר. פעילויות ההסעדה של איקאה כוללות:
• מסעדה חלבית שנפתחת מוקדם
• מסעדה בשרית
• מנות מיוחדות לילדים
• מאפים ללא גלוטן קינוחים טבעוניים

להמשך ...

12 באפריל , 2018
אליפות ישראל לשפים לשנת 2018
תחרות "אליפות ישראל לשפים" לשנת 2018 התקיימה השבוע במתחם המטבחים המקצועי של דן גורמה. הזוכה בתחרות הוא יונתן אלקריף שיוזמן להצטרף לנבחרת השפים של ישראל באליפות העולם בלוקסמבורג בנובמבר 2018. יו"ר השופטים בתחרות היה השף שלום קדוש, והשופטים האחרים היו השף משה כץ, השף איל לביא, השף ניר צוק, השף גיא פרץ, השף דוד ביטון, השף ג'קי חזן והקונדיטור דודו אוטמזגין. התחרות התקיימה לפי נוהלי תחרויות שפים בינלאומיות. והשנה הצטרפה לראשונה גם שופטת בינלאומית מטעם איגוד השפים העולמי. שמה יוליה דרגוט והיא הגיעה מרומניה.
במקביל לתחרות התקיימו תצוגות של נותני חסות הקשורים לעולם הבישול:
• חברת מילניום מרקטינג
• חברת FeinCook של השף יאיר פינברג
• יקב כרמי יוסף ברבדו
• קבוצת פסקוביץ
קרדיט צילומים: מבעד לעדשה, איה בן עזרי,
להמשך ...

22 במרץ , 2018
חגיגה של בשר מובחר ואיכותי בבית שגריר אורוגוואי
חברת ייבוא הבשר הוותיקה נחמיה לחוביץ' בע"מ, יחד עם INAC, המכון הבינלאומי לבשר באורוגוואי הכינו מפגש קולינארי עשיר בביתו של שגריר אורוגוואי בהרצלייה פיתוח. מטרת האירוע הייתה להציג את המבחר של נתחי בשר משובחים וכשרים המגיעים לישראל מאורוגוואי.
צילומים: רפי סירקיס
להמשך ...

15 במרץ , 2018
שבוע יוון קולינרי בשוק צפון
בין הימים שלישי עד שישי, בתאריכים 20-23.3.18 יתקיימו בשוק צפון, רמת החייל חגיגות יוון. במסגרת החגיגות השוק יתקשט באווירה יוונית כולל מטעמים של שפים מיוון, הופעות חיות, מוצרים יווניים וכמובן מוסיקה יוונית. האירוע הוא בחסות שגרירות יוון בישראל ובתמיכת לשכת התיירות היוונית בישראל, לשכת המסחר ישראל יוון, רשת המלונות היוונית 'אלדמר' Aldemar Resorts וחברת קשרי תעופה. הכניסה חופשית.
במסגרת החגיגות, יגיעו לישראל שני שפים יווניים מובילים מכרתים, השייכים לרשת 'אלדמר', ויבשלו בדוכני השוק אוכל יווני אסלי:
• שף מנוליס רובאקיס Manolis Roubakis
• שף פטרוס לברינידס Petros Labrinides
במקביל יימכרו בשוק מגוון מוצרים אותנטיים שיובאו היישר מיוון כמו זיתים, גבינות, שמני זית ויין מעולה מסנטוריני.
צילומים: שגרירות יוון
להמשך ...

15 בפברואר , 2018
סרט אוכל מומלץ ביותר: החגיגה של באבט
סרטו של גבריאל אקסל BABETTE'S FEAST הוא אולי סרט האוכל המפורסם מכולם. עכשיו אפשר לראות אותו במהדורה דיגיטלית מחודשת במלאות 30 שנה ליציאתו. המילה FEAST שבשם הלועזי של הסרט משמעותה "סעודה מפוארת". ההחלטה לתרגם אותה ל"חגיגה", שנעשתה לפני 30 שנה, מייצגת את הרוח של אותם ימים.
כמעט מחצית מזמן ההקרנה מוקדש להכנה ולהגשה של סעודה צרפתית קלאסית ומפוארת, מהסוג שמוצאים רק במסעדות עם שלושה כוכבי מישלן. את הסעודה מכינה, בכפר קטן ועני בדנמרק, שפית צרפתייה מהוללת, שנסיבות החיים הביאו אותה דווקא לשם. חבל לספר את פרטי העלילה של הסרט, וחשוב יותר לדעת מה הכינה והגישה באבט.
בהמשך תמצאו את רשימת המאכלים והמשקאות שליוו אותם, כך שכשתגיעו לראות את הסרט תהיו מוכנים לעקוב אחרי כל מנה.
הסרט מוצג בסינמטק תל אביב, בסינמטקים נוספים ובבתי קולנוע נבחרים, ומומלץ ביותר לא להחמיץ !
טריילר עם תרגום לאנגלית: https://youtu.be/H5w9skKcdnA
להמשך ...

8 בפברואר , 2018
SO FRENCH SO FOOD
שבוע המזון הצרפתי הוא חגיגה שנתית של קולינריה מקצועית ומשובחת.
הפעם הגיעו 17 שפים צרפתיים שהתארחו ב-13 מסעדות וקונדיטוריות ב-7 ערים בישראל: נצרת, טבריה, חיפה, זיכרון יעקב, תל אביב, ירושלים ובאר שבע.
אנחנו השתתפנו בשלושה אירועים גדולים:
• מסיבת הפתיחה בבית שגרירת צרפת הלן לה גל
• סדנה קולינרית לנוער מיוחד בבית שגרירת צרפת
• שלוש כיתות אמן שהתקיימו במלון שרתון בתל אביב
קרדיט על צילומי השפים ופרוט מה קרה בכל אירוע שהשתתפנו בו תוכלו לקרוא בהמשך
להמשך ...

1 בפברואר , 2018
"טועמים עולם" תערוכת יין כשר בנמל תל אביב
במתחם 'טראסק' בנמל תל אביב התקיימה לאחרונה תצוגה גדולה ומושקעת של יינות וליקרים, כולם כשרים, בשם 'טועמים עולם' של חברת 'צור עולם של יין'. באירוע התארחו כ-40 יקבים מחו"ל ומהארץ עם מגוון של למעלה מ-150 יינות וליקרים, חלקם מוכרים וידועים וחלקם מוצעים לראשונה בישראל. המשקאות הגיעו מיקבים ומזקקות במדינות: צרפת – בורדו ושמפיין; ארצות הברית – קליפורניה וניו יורק; ספרד; איטליה; פורטוגל; ארגנטינה; ניו זילנד; וכמובן ישראל.
ייננים ומשגיחי כשרות שהגיעו מהיקבים והמזקקות נפגשו עם המבקרים ונתנו הסברים על המשקאות שלהם. לאירוע הגיעו כאלף איש, חובבי ואוהבי יין, טעמו ללא הגבלה את מגוון היינות של קטלוג 2018 המשווק על ידי 'צור עולם של יין', ואכלו מהכיבוד שהכינו השפים של מסעדות "על המים" וBBQ מהרצלייה.
להמשך ...

17 בינואר , 2018
הדיקלאים חוגגים
תחילת חודש שבט הוא יום חג לדיקלאים. הדיקלאים הם אלה המגדלים את התמרים, ועצי התמר נקראים גם עצי דקל. וכיוון שהחג ט"ו בשבט עומד בפתח וכל עם ישראל יקנה את הפירות היבשים, ובראשם התמרים – נערכים הדיקלאים לחגיגה זו.
באירוע שקיים מנהל השיווק הארצי של הדיקלאים, אבי פחימה, במתחם סטוקו בתל אביב הוצג הארגון ומפעלותיו. הוצגו דוגמאות של מארזי המוצרים, הייתה גם ארוחת ערב עשירה, עם שתי מנות שכללו תמרים: תמרים ממולאים ושעועית עם קוביות תמרים. הערב הסתיים עם מופע מצחיק מאוד של ישראל קטורזה.
להמשך ...

21 בדצמבר , 2017
בכורה בתל אביב: הסרט "האופה מברלין"
השבוע התקיימה בסינימטק תל אביב הצגת בכורה מכובדת של הסרט האופה מברלין. הקהל הגדול שהגיע הוזמן להיכנס על מדרגות מכוסות בשטיח אדום, פנסי תאורה של הפקת סרטים, וצלמים שתפסו את האורחים החשובים – לאולם קבלת הפנים. באולם חיכו שולחנות עמוסים במאפים, כי הרי מדובר בסרט העוסק באופה, שולחנות עם כוסות יין, כי הרי חוגגים השקה של סרט חשוב, ושולחנות עם צלחות של פלחי פירות וענבים למי שרוצה. היו גם עמדות לתה קפה חמים וללימונדה קרה.
על הסרט עצמו, והאירוע המרגש שבסופו – בהמשך.
הצילומים מתוך הסרט באדיבות סרטי נחשון
לצפייה בטריילר: https://youtu.be/As77eWJSdhg
להמשך ...

23 בנובמבר , 2017
קראנצ'וס - -חטיפי חיטה בריאים יותר
בכירי חברת שסטוביץ ביניהם: דב גוברין משנה למנכ"ל שסטוביץ, סתיו יואלי מנהלת חטיבת המזון בשסטוביץ, עמיחי אלקלעי - מנהל שיווק קראנצ'וס ומאסטר שף וענבר ציבל מנהלת מותג קראנצ'וס, השיקו את מותג החטיפים קראנצו'ס במסיבת עיתונאים במלון הרודס בתל אביב. הסדרה המחודשת כוללת 5 טעמים:
• פיצה,
• גריל,
• בצל,
• פלאפל
• ברביקיו.
החטיפים עומדים כבר היום בכל דרישות משרד הבריאות להפחתת נתרן, סוכר ושומן, אשר יחייבו את כל יצרני החטיפים בשנת 2020.
להמשך ...

9 בנובמבר , 2017
חודש איטליה בטיב טעם
רשת טיב טעם חוגגת בנובמבר את חודש איטליה בסניפיה ומציעה מגוון מוצרי מזון ייחודיים מאיטליה באמצעות ישרקו שהיא חברה אחות לטיב טעם. בפעילות, שכולה שיר הלל למטבח האיטלקי, תחת הכותרת: " WE LOVE ITALY ", מתמקדת טיב טעם בעולם הקולינריה האיטלקי על כל נגזרותיו: שמני זית, פסטות, גבינות, נקניקים, יינות ואלכוהול, רטבים, ריבות, ממרחים, מתוקים
הרשת מציעה במהלך החודש מגוון רחב של מבצעים על המוצרים האיטלקיים לחברי מועדון, וכמו כן תיערך הגרלה של 15 טיסות לאיטליה.
צילומים: אסף לוי, בן פרידמן
להמשך ...

10 באוגוסט , 2017
השקת ברז אלקטרוני חדש אצל רושפלד
חברת הברזים הוותיקה "מדגל", מקיבוץ גליל ים, השיקה את הברז האלקטרוני שלה, הנקרא iFLOW באירוע חגיגי עם השף יונתן רושפלד. רושפלד הדגים את חוויית השימוש בברז החדש למטבח, המופעל ומופסק ללא מגע! הוא גם הדגים הכנה של כמה ממנות הדגל שלו, וכל האורחים בהשקה נהנו מהן מאוד!
להמשך ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר