ארוחות פסח
לרכישת הספר
סרטונים ופרסומים

 
  English
לאור הביקוש הרב לספר אנו שוקלים הדפסה חדשה. הנחה לנרשמים מראש!
לחץ כאן להשארת פרטים

15 בפברואר , 2018
חברת CENTURY PACIFIC מהפיליפינים נכנסת לשוק הטונה בישראל
במסיבת עיתונאים שערכו החברה הפיליפינית CENTURY TUNA, יחד עם חברת יבנה מוצרי מזון הוצגו שני מוצרי הטונה הראשונים, מתוצרת החברה הפיליפינית אשר ישווקו בישראל :
• נתחי טונה במי מלח
• נתחי טונה בשמן
את החברה הפיליפינית הציג גרגורי פראן. את הנציגה בישראל, יבנה מוצרי מזון הציג המנכ"ל שלמה נחליאלי שאמר: "אנחנו הולכים להיות תחרותיים לאור העובדה שאנחנו החברה היחידה בישראל שיכולה לשלוט מקרוב בתהליך כולו, משלב הדייג ועד הגעתו למדף ללא פערי תיווך".
למידע נוסף על החברה הפיליפינית ועל שוק הטונה בישראל הקליקו
לכתבה המלאה ...

15 בפברואר , 2018
סרט אוכל מומלץ ביותר: החגיגה של באבט
סרטו של גבריאל אקסל BABETTE'S FEAST הוא אולי סרט האוכל המפורסם מכולם. עכשיו אפשר לראות אותו במהדורה דיגיטלית מחודשת במלאות 30 שנה ליציאתו. המילה FEAST שבשם הלועזי של הסרט משמעותה "סעודה מפוארת". ההחלטה לתרגם אותה ל"חגיגה", שנעשתה לפני 30 שנה, מייצגת את הרוח של אותם ימים.
כמעט מחצית מזמן ההקרנה מוקדש להכנה ולהגשה של סעודה צרפתית קלאסית ומפוארת, מהסוג שמוצאים רק במסעדות עם שלושה כוכבי מישלן. את הסעודה מכינה, בכפר קטן ועני בדנמרק, שפית צרפתייה מהוללת, שנסיבות החיים הביאו אותה דווקא לשם. חבל לספר את פרטי העלילה של הסרט, וחשוב יותר לדעת מה הכינה והגישה באבט.
בהמשך תמצאו את רשימת המאכלים והמשקאות שליוו אותם, כך שכשתגיעו לראות את הסרט תהיו מוכנים לעקוב אחרי כל מנה.
הסרט מוצג בסינמטק תל אביב, בסינמטקים נוספים ובבתי קולנוע נבחרים, ומומלץ ביותר לא להחמיץ !
טריילר עם תרגום לאנגלית: https://youtu.be/H5w9skKcdnA
לכתבה המלאה ...

1 בפברואר , 2018
תפריט חורף חדש ברשת קפה ג'ו.
ברשת קפה ג'ו יש סניפים בשריים וחלביים, כשרים ואפילו כשרים למהדרין. דוכנים קטנים ומסעדות גדולות. כדי להתרשם מתפריט החורף החדש בחרנו להגיע למסעדה של קפה ג'ו בקניון ערים בכפר סבא. זוהי מסעדה גדולה, מרווחת ונעימה, שעברה לאחרונה שיפוץ. טעמנו ארבע מנות ושני משקאות חמים, והמשותף להם היה הטעם הטוב, הכמות הנדיבה וכלי ההגשה הנאים. הארוחה כללה:
• סלט ירקות יווני,
• תבשיל של קציצות כרובית וברוקולי,
• תבשיל של ערמונים וקטניות,
• טארט לימון ומרנג,
• סחלב חם
• וסיידר תפוחים, חם אף הוא
את פרטי הארוחה תוכלו לקרוא בהמשך
את תפריט החורף החדש במלואו תוכלו לראות אם תקליקו כאן
לכתבה המלאה ...

1 בדצמבר , 2017
דונאטס קלים לחנוכה, גנאש שוקולד וקרם מוקצף
דונאטס הן סופגניות אמריקאיות עם חור במרכז, שמכינים אותן במהירות. אפשר להגיש אותן שלמות עם מבחר ציפויים וקישוטים, ואפשר להגיש אותן חתוכות , כמו סנדוויץ', עם מילוי קרם וניל עשיר. מנטיפי השוקולד לאפייה של מיה אפשר להכין במהירות ציפוי שוקולדי עשיר. ציפוי שמכסה יפה את הדונאטס, וכמובן שיכול לשמש גם כממרח או כציפוי למיני מאפה אחרים.
פודינג וניל מיה, יחד עם קצפת, יוצר קרם טעים ויציב. אפשר להזליף את הקרם דרך צנתר כוכבי ולקבל מראה ממש מקצועי.
צילומים: דרור עינב
לכתבה המלאה ...









Copyright 2006 All rights reserved תקנון הרכישות באתר